Hæv dit pengeflow - Talkshow (og workshop) med Avalon Khaan
Oct
24
6:30 PM18:30

Hæv dit pengeflow - Talkshow (og workshop) med Avalon Khaan

Stoler du på, at du kan tjene penge? Hvor høj en løn er du værd? Hvilke følelsesmæssige koblinger har du til penge?

Kender du tanken: "Når jeg bare har pengene, så kan jeg endelig...."? På sin vis er tanken reel nok, for vi har brug for penge til at føre vores unikke bidrag ud i verden. Men koden til flere penge er følelsen af penge  - før du har dem. På denne aften vil Avalon fortælle om penge-mindset og give konkrete værktøjer til, hvordan du får flere penge.

OBS Da dette er en viden Avalon kun deler ud af på betalte kurser og forløb, er det en højere pris end ellers, nemlig 399 kr. Deraf “workshop” titlen, fordi du kan medbringe din egen case og få Avalons råd.

Tilmelding her:

https://billetto.dk/e/avalon-khaan-haev-dit-pengeflow-lyden-af-et-bedre-liv-talkshow-i-workshop-style-billetter-370049

View Event →
Talkshow om Åndelig Omsorg
Nov
28
6:30 PM18:30

Talkshow om Åndelig Omsorg

Tilmeld dig her

Åndelig Omsorg har været en del af sygeplejen i mange årtier, men har haft trange kår i de seneste år. Logikken i sundhedsvæsenet har rettet sig mod diagnosticering og behandling. Sygehusvæsenet er præget af standardiserede indsatser. I den kommunale sektor kan man blive visiteret til bestemte ydelser ud fra et standardiseret ydelseskatalog. Der er desuden dokumentationskrav, der i sin form ikke ligefrem opfordrer til den holistiske omsorg.

Åndelig omsorg vil sige at se mennesket i sin hele eksistens og finde frem til, hvad der tjener patienten bedst. Åndelig omsorg har et helhedssyn på livet, som samfundet i visse henseender har tabt. Men helhedssynet gør det lettere både at tale om, at vi skal dø og at tale om det, der giver mening i livet.

Forskningen peger på, at når mennesker får lov at tale om deres åndelige anliggender får de det bedre både fysisk og psykisk. Åndelig omsorg kan hjælpe til at være i det liv, du ikke kan kontrollere, hvilket ofte kommer tæt på, når man er blevet syg.

Dorte Toudal Viftrup er klinisk psykolog, PhD og forsker på Syddansk Universitet. Til daglig forsker og underviser Dorte i Åndelig Omsorg med fokus på "den sidste tid".

Vibeke Østergaard Steenfeldt er sygeplejerske, cand. cur. og PhD og har arbejdet med åndelig omsorg i undervisning og forskning de sidste 20 år. 

Begge er, i samarbejde med professor Niels Christian Hvidt, redaktører på antologien udgivet på Munksgaard: Åndelig Omsorg

View Event →