ASTROLOG - INTERVIEWER - YOGI

Om mig

DSC02157(2).jpg

Min kærlighed til visdom/livsfilosofi bor i et legende hjerte. Det skal være sjovt at lære og at være. Det ene kan slet ikke eksistere uden det andet - for mig.

Dybde uden gnist fører mig i armene på fortvivlelse. Gnist uden dybde bliver hurtigt hult, og fører mig ind i et dobbeltliv, hvor kun visse situationer tillader mig at være mig selv. Derfor siger jeg gerne, at min Lyden af et bedre liv både er underholdende og undervisende. Desuden forstår jeg så afgjort bedst, hvis der er siddepladser både til det uortodokse (det sjove) og de eleverende indsigter.

Netop forståelsesrammer griber os i vores skrøbelighed. Forståelser består af antagelser med direkte anvisninger. Hvis rammen er snæver, bliver dine muligheder det også.

Selv har jeg levet ekstremt snævert og på sin vis gør vi alle det. Men horisonten er der for at ekspandere. Jeg forstår nu, at mine udfordringer er min vækst. Fra et selvforhold der under pres lød: “Jeg lægger mig fladt ned, for jeg magter det ikke” til en forståelse af, at der er et fælles tema i alle de lidelser, der udspiller sig i mig. De erkendelser har ført til min insisterende dyrkelse af kendskabet til menneskelige strategier og redskaber. Sammen med mit eget grundspørgsmål lige så længe jeg kan huske: Hvorfor fik jeg livet? passede astrologien til alle sider af min appetit - især da de sidste strenge af modstand på stjernevisdom slap. Hvem vil accepteres af masserne, anyway?!

Pssst. Hvis du ser mig til en sammenkomst og gerne vil have skudt en langtrukken samtale i gang, er det smarteste emne at tage op; Hvorvidt vi har en fri vilje! Clue: Jeg tror ikke, at det er den bevidste del af dig, der har valgt dit liv.

Evolutionær Astrologi

img-8971.jpg

Astrologi beskriver dit sjælsmønster. Det er en måde at udforske virkeligheden på gennem arketypiske beskrivelser af personligheden. Det er den symbolske manifestation af al bevidsthed. Det er indenfor feltet af visse arketyper, at du vil udfolde dine anlæg og møde op til dit frie valg.

De forskellige former for astrologi er ikke væsensforskellige fra hinanden, men varierer i teknikker og fokusområder. Jeg arbejder med den evolutionære astrologi, dvs. at vi ser efter sjælens vækstpotentiale. Alle er betinget af fortiden. Dine holdninger og synspunkter er farvet af det, du tidligere har erfaret. Horoskopet viser dine karmiske mønstre, om du har hænderne bundet på ryggen og hvordan vi får knuden op. Karma betyder gerning, og kan forstås som alt det, din sjæl har erfaret og derfor også vil tiltrække mere af. Kulminationen af alt du er og har været, og derfor må du “eje” din karma, tage hånd om din eksistens. Al fremtidig karma vil manifestere sig efter, hvordan du vælger at respondere på det, du møder nu.

Du kan vælge at forstå begrebet “tidligere liv” metaforisk som svarende til din tidlige barndom, eller reelt som erfaringer din sjæl har gjort før, du fik den krop og personlighed, du har nu. For hvis det der udlægges om din fortid er rigtigt, skal det alligevel kunne svare tematisk til oplevelser i indeværende liv. Ellers er vi på vildspor i fortolkningen.

Hvem er jeg?

Det klassiske, og til tider nagende, spørgsmål er det vigtigste, du kan beskæftige dig med, hvis du også ønsker at bidrage til verden uden overflødigt med anstrengelse. Hvem du er, siger nemlig alt om, hvad du skal her.

Horoskopet er en refleksion af dine tidligere livs dynamikker, og du kan have gået igennem vidt forskellige tidligere liv. Vi skal ind og sortere de emner, der er betydningsfulde for din succes i dette liv.

Såsom emotionelle tilknytninger, tidlige ikke- mødte behov, ubevidst tiltrækning og frastødning, dine forventninger til virkeligheden, habituelle tendenser, hvordan du strukturer din bevidsthed og andre betingende faktorer for, hvordan du på en sund måde udtrykker din vilje, dit ego, din lyst, dit drive og din sjæl.

Hvorfor blev jeg født?

DSC02468.jpg

Der er intet tilfældigt ved dit liv. Det er ikke noget, jeg skriver for at være sød ved dig. Det er den gennemgående ide i evolutionær astrologi, at din sjæl havde en intention med at inkarnere til det menneske, du er. Sjælen har to modsatrettede længsler: At finde mening igennem sit eget selvudtryk og at fjerne identitetens adskilthed fra kilden.

Det skaber selvsagt nogle spændinger at være menneske. Ved at se på de arketypiske temaer, der har optaget dig på et ubevidst plan og ved at gøre de længsler mere bevidste, kan vi finde det succesfulde udtryk af fødselshoroskopet.

Når du tapper ind i universets meningsfuldhed, vil du se, at enhver konflikt i den ydre virkelighed, holder en nøgle til hvordan, du kan gro ind i den, du virkelig ønsker at være. Og her vil du tiltrække det og dem, der kan gøre dig hel.

Mød mig og mærk livsgnisten

Hvis du ræsonnerer med min vibe af, at ville gøre noget bedre for sig selv end den hidtil har stået på, håber jeg meget, at vi ses. Enten til astrologiske sessioner, grupper, live podcast, yoga eller hvis du har lyst til at invitere mig ud og holde foredrag. Jeg elsker også at få replies på mit månedlige kærlighedsbrev Mannah News.

Med ønsket om at du føler dig ubeskriveligt velkommen hos mig, når du ønsker inspiration til din livsvej.

– Miss Mannah Herself, født i fiskens spirituelle tegn, høj på studieaktiv skytte-energi, vant til skorpionens følelsesmæssige dybder og med et løve-filter der insisterer på autencitet.