PSX_20190622_155410.jpg

Lyden af et bedre liv er et undersøgende og underholdende samtalemagasin om livsfilosofi. Jeg er din vært, Mannah Guldager, og jeg gør mit for at kaste de almindelige antagelser op i luften, og skabe plads til at gribe om nye perspektiver.

Min interviewform er sjældent elegant, men altid født af trangen til at forstå mere.

Emnerne rækker vidt, men den røde tråd er livsmestring. Hvordan forbedrer jeg min oplevelse af tilværelsen? Hvad påvirker og former mig uden jeg er klar over det, og hvordan forholder jeg mig til de indre kampe? Hvad findes der på den anden side, og hvordan kan jeg lade mig vejlede af den åndelige dimension? Hvordan motiveres mennesker, og hvordan kan vi leve lykkeligt sammen?

Lyt med hvis dit liv kalder på inspiration og støttende medmennesker.

Podcasten udkommer hver søndag og live podcasts (aka talkshows) afholdes cirka en gang månedligt. Dem kan du finde mere information om på EVENTS siden eller Lyden af et bedre livs begivenheder på Facebook. Jeg vil elske at møde dig der!

Husk:

Det er dit liv, vi taler om.

Og så er det jo meget sjovere, når du er med.

Gentænk alt- måske især hvad din lyd af et bedre liv er.

– Mannah

PS. Jeg værdsætter naturligvis enhver anmeldelse i iTunes eller på Facebooksiden– det er en kæmpe hjælp med dine stjerner og feedback. Tak på forhånd.

Lyden af et bedre liv Talkshow

Mine live podcasts er en særlig oplevelse. Det er lidt som en intimkoncert, bare med en samtale i stedet for musik. Du har mulighed for at stille spørgsmål og kommentere i den sidste del af vores tid sammen. Der er god energi og guldkorn at hente og er derfor ideel som gaveide. Hvis du vil forkæle dig selv en aften, så book endelig en plads. Bemærk: Varierede locations og tider.

Vil du gerne være med i Lyden af et bedre liv?

Så læs først min guide her