TAK

YAY hvor er det godt, at du overvejer at investere i mine tilbud. Udfyld nedenstående formular og betal via MobilePay 33658 eller kontonummeret du ser i bunden af siden.

Jeg vender tilbage med respons inden for 2 dage, så vi kan aftale tid og sted. På events siden kan du tilmelde dig arrangementer, hvor betalingen sker via billetto.

Tusind tak fordi du er med, og jeg lover at gøre mig kæmpe umage for dig.

Mine Produkter

 
lkasldkjfdælkgjsfdælgjsfdælk gslk glsdfk glsdkf gjlskdfgjsfdg

FÅ LAGT DIT HOROSKOP

Pris: 1.400 kr.

Varighed: 90 minutter.

Du er velkommen til at medsende spørgsmål, når du booker denne tid. Konsultationen starter typisk med at jeg fortæller dig en masse om hvad jeg ser i dit horoskop, og så begynder jeg at spørge ind til din kontekst. Sammen tolker vi hvad der ligger til dig af muligheder, fælder og især livsformål i dit horoskop. Jeg kan fortælle dig om dit tidligere liv og hvordan du i dette liv, skal gøre op med særlige temaer. Du får klare vejledninger, men har masser af veje at gå indenfor dem. Der vil være holdepunkter til dig, når du er forvirret om din retning og der vil være forklaringer på hvorfor du oplever det, du gør.

Sæt 90 minutter af til denne session.

next.jpg

FØLGENDE SAMTALER UD FRA DIT HOROSKOP

Pris: 950 kr.

Varighed: 75 minutter.

Her er din mulighed for at arbejde dybere med dit horoskop, dvs. med dit selv. I første session er der overvældende meget information at holde styr på. Nu er vi klar til at bevæge os fra intellektet, ned i kroppen og ind i underbevidstheden. Din følgende samtaler vil strikkes sammen efter dit behov, men vil altid indeholde mere end samtale. Du vil opleve at blive glad for den du er, og du vil få adgang til en dyb visdom i dig selv, gennem perspektiver der løfter dig ud af det, du lige nu sidder fast i.

Sæt 75 minutter af til denne session.

par.jpg

PARHOROSKOP - DIT PARFORHOLD ASTROLOGISK SET

Pris: 1.750 kr.

Varighed: 90-120 minutter.

Til denne læsning kigger vi på jeres parforholds horoskop. Dvs. hvordan I passer sammen i karaktertræk, drives og behov i forholdet. Der er meget mere til et parforhold end man først lige tror. I den evolutionære astrologi forstår vi alle vi interagerer med som vores lærere. Det er klart, at i denne intime relation er det ekstra betydningsfyldt, og vi oplever ofte, at par har kendt hinanden i tidligere liv. Det er indsigtsgivende både for jer, der har været sammen længe, og jer, der lige er ved at beslutte om I skal videre sammen.

 
samtale.jpg

1:1 FORLØB - Skræddersyet til dig

Pris: 4.250 kr.

Varighed: 60 minutter / 5 sessioner

Hvis du booker 5 samtaler på en gang, planlægger jeg et forløb til dig. Vi taler om dit horoskop, men vi bevæger også hvem du er. Du bliver guidet til at forstå din personlighed strukturer og din sjæls intention. Det gør vi ved at bringe dig ind i en dyb meditativ tilstand, hvor du giver slip på det, der ikke er dit, længere. Du vil guidet i forskellige virksomme åndedrætsøvelser, alt efter hvilket forløb der passer bedst til dig. Det vurderer jeg ud fra dit horoskop og en indledende samtale med dig.

karmisk.png

KARMISK LÆSNING PÅ LYDFIL

Pris: 449 kr.

Her kan du få en kort fortolkning af din karmiske historie og det du skal lære i dette liv.

Lydfilen varer cirka 15 minutter og er ikke et fyldestgørende billede af dit horoskop, men en meget klar nøgle indeni dit horoskop, som du måske ikke har været opmærksom på, hvis du kun har kendt til sol, måne og ascendant.

Du vil få glæde og nytte af lydfilen uanset hvor meget du kender til dit horoskop, da det fungerer som en meditation over symbolerne og derfor både rækker tilbage i tiden og ind i nutiden.

 
afklar.png

AFKLARING LIGE NU

Pris: 450 kr.

Varighed: 15 minutter.

En skriftlig udveksling eller en telefonisk samtale med mig kan give dig svar på "hvad det er der sker" lige nu for dig. Måske handler det om en særlig livscyclus du er i, måske er det en kortvarig energi du er påvirket af. Jeg kan svare på hvilke processer, det handler om, og hvordan du bedst kan forhold dig til det lige nu. Husk: Vi er medskabere af energien, og derfor er der altid noget at stille op.

Sæt 15 minutter af til denne session.